#116

Jeg holder meget af udtrykket, „ung igennem hele livet“. Ungdom afhænger ikke af alder. Jeg er dybt overbevist om at det afhænger af lidenskabens flamme, som brænder for et klart formål med sit eget liv. Der er unge som er gamle i sind. Personer som aldrig mister håbet, uanset hvor gammel man end er og lever livet ungdommeligt, disse personer kan kaldes evigt unge.

Mine ord til dig - 365 dage - Daisaku Ikeda

Foto12.jpg

David Krieger besøg 2007

Stifteren af The Nuclear Age Peace Foundation, David Krieger mødte i Nordisk Kulturcenter på A. F. Kriegers Vej unge fra SGI-Danmark den 29. september 2007. Det blev et åbent dialogmøde om at fjerne kernevåben, poesi, mål for fremtiden og civil courage.

David Krieger udgav i 2002 en dialog med Daisaku Ikeda med titlen ’Choose Hope’ (Middelway Press, ISBN 0-967-46976-7), og han har besøgt Soka Universitetet i Japan.

The Nuclear Age Peace Foundation, som blev stiftet i 1982, har igangsat vigtige fredsprojekter såsom en verdensomspændende kampagne for afskaffelse af kernevåben. Krieger har skrevet adskillige bøger om emner som afrustning, teknologi og verdensborgerskab, og han er i dag rådgiver for mange fredsstiftelser.

Læs mere på The Nuclear Age Foundation website 

 

Udgives af SGI-Danmark
A.F. kriegersvej 3
2100 København Ø