#116

Jeg holder meget af udtrykket, „ung igennem hele livet“. Ungdom afhænger ikke af alder. Jeg er dybt overbevist om at det afhænger af lidenskabens flamme, som brænder for et klart formål med sit eget liv. Der er unge som er gamle i sind. Personer som aldrig mister håbet, uanset hvor gammel man end er og lever livet ungdommeligt, disse personer kan kaldes evigt unge.

Mine ord til dig - 365 dage - Daisaku Ikeda

Foto8.jpg

Transforming the Human Spirit

I januar 2010 blev SGI udstillingen “Transforming the Human Spirit – from a Culture of Violence to a Culture of Peace” vist på Copenhagen Business School (CBS). Udstillingen var placeret i den centrale indgangsaula hvor mange studerende passerer hver dag.

Read more: Transforming the Human SpiritDaisaku Ikeda æresdoktor på UC Syd

SGI præsident Daisaku Ikeda fik den 21. marts 2009 i Tokyo overrakt et æresdoktorat fra University College, Syd (Haderslev).

Read more: Daisaku Ikeda æresdoktor på UC SydSGI-Danmark præsenterede Earth Charter i Vanløse Kulturhus

Earth Charter er en samling principerklæringer om hvordan enkeltpersoner, bevægelser, stater og verdenssamfundet skal sikre en global bæredygtig udvikling, social retfærdighed og fred. Erklæringen er blevet til gennem mere end ti års dialog mellem politikere, NGO’ere og engagerede enkeltpersoner, og siden vedtagelsen i 2001 har mere end 2000 foreninger til dato skrevet under på erklæringen – herunder UNESCO.

Read more: SGI-Danmark præsenterede Earth Charter i Vanløse KulturhusFredsuddannelseskonference

FN vedtog i 2002, at UNESCO fra 2005 og 10 år frem skulle fokusere på ”Uddannelse for bæredygtig udvikling”.

Read more: FredsuddannelseskonferenceUdgives af SGI-Danmark
A.F. kriegersvej 3
2100 København Ø