123 Be the Light!

Kære venner

Vi håber I har det godt!

På denne tid med sociale begrænsninger på grund af coronavirus, hører vi rigtig mange rapporter både om medlemmer, der chanter rigelige daimoku forenet med Sensei i ”helhjertede daimoku med en inderlig bøn for den hurtigst mulige afslutning på denne trussel og en tilbagevenden til normalitet og sikkerhed” og også om de mange, mange forskellige og kreative måder medlemmer finder til at fortsætte udviklingen af Kosen-rufu! Tusind tak!

For at sikre vores sejr frem mod 3 maj, 60-årsdagen for Senseis indsættelse som den 3. præsident – sender vi nu vedhæftet her den ungdoms-ledede kampagne for Europa:

”123 Be the Light”/ "123 Vær lyset!"

Udgangspunktet er daimoku baseret på løve-brølet! Præsident Ikeda minder os om, at "daimokus kraft er uendelig". Vi er i gang over hele verden, 24 timer i døgnet, og vi vil fortsætte med at forene os i en bølge af daimoku for at omslutte hele vores planet og dens borgerne, så vi absolut kan vende vinter til forår og ændre gift til medicin.

For at vi kan opretholde vores livskraft er studie på samme måde vigtigt.

Ikeda Sensei siger: "Det lys, vi opnår ved at lære om Nichiren Daishonins Sol-Buddhisme er helt utroligt uendeligt, klart, varmt og kraftfuldt". (Nyhedsbrev 10438)

Derefter handling!!! At 'VÆRE LYSET' for 3 personer hver dag. Ikeda Sensei siger, selvom vi ikke kan møde fysisk:

”Når vores hjerter forbindes,

vil ny energi skabes

Denne energi

vil helt sikkert åbne en ny vej.

Handlingen for at opmuntre andre

vil fremkalde mod i os selv.

Opmuntring forandrer

personen foran os

såvel som os selv.

Det vigtige er

At bringe lindring til folks hjerter

At styrke og opløfte dem

Selvom vi ikke kan mødes

kan et ord eller en sætning på telefonen

hjælpe med at rive muren foran os ned.

Nogle gange kan en kort skriftlig besked

forandre andres liv.

 (Uddrag af den foreløbige oversættelse af ”Vores hjertebånd skaber et samfund, hvor folk kan føle sig sikre” - Fra Seikyo Shimbun 1. marts 2020, blev udsendt i sin helhed til danske medlemmer 10.3.20)

Under de nuværende omstændigheder er det vigtigt, at vi forener os, så Europas ungdom har foreslået, at vi en gang om måneden vil holde domei (synkron) jubilæums-gongyo og daimoku. Disse vil finde sted på de vigtige Soka Gakkai-dage 2. april og 3. maj.

De europæiske ledere vil holde konstant kontakt med de europæiske lande gennem de europæiske M/K-afdelingers ledere, og EYC (European Youth Committee) vil holde kommunikationslinjer åbne for lederne af de nationale ungdomsafdelinger. Vi vil forsøge at opmuntre regelmæssigt og finde ud af, hvordan det går. Samtidig vil der blive indsamlet korte rapporter om hvert lands situation. Disse sejre fra vores ungdoms-ledede "123 Be the Light!"-kampagne vil derefter blive samlet i en rapport til Sensei.

Tak igen for alle jeres anstrengelser –

Lad os skabe en stor sejr 3. maj gennem "123 Vær lyset!" 

Varme hilsner

H. Takahashi og Suzanne Pritchard

Initiativer for Europa ledet af ungdommen frem til 3. maj

Europæisk daimoku-kampagne: "123 Be the Light!" (”123 Vær lyset!”)

På nuværende tidspunkt med spredningen af Coronavirus i Europa, som er uden fortilfælde, ønsker vi at respondere ved at bruge dette som en mulighed til at skabe et endnu stærkere, mere ubrydeligt bånd som ét Europa sammen med Sensei (One Europe with Sensei) gennem forenet bøn.

Vi inviterer alle lande til at deltage i en europæisk daimoku-kampagne og bruge vores slogan "123 Be the Light", hvilket betyder at udfordre at gøre 1 times daimoku, 20 minutters studie og "Be the Light" at være et lys for 3 personer hver dag. Vi inviterer alle til at tælle og registrere deres daimoku, og vi vil vise det samlede antal registrerede daimoku hver dag på dette link: Bit.ly/123bethelight

Daglig opmuntring
Sideløbende med denne daimoku-kampagne vil vi sende en daglig opmuntring via vores private konto @oneeuropewithsensei.

Kun abonnenter på denne konto vil være i stand til at se denne daglige opmuntring, vi vælger fra Sensei's vejledninger. Derudover vil vi opdatere linket "bit.ly/123bethelight" med den daglige opmuntring for dem, der ikke er på Instagram.

Domei (synkron) Gongyo og Daimoku
Vi foreslår at sigte mod de betydningsfulde Soka Gakkai-jubilæer, og at vi holder domei jubilæums-gongyo og daimoku (som vi holdt den 14. & 15.3.). Næste gang vil være den 2. april (kl 7:00 gongyo - chant indtil kl 8:00 CET) og igen den 3. maj (kl 11:00 gongyo - chant indtil kl 12:00 CET).

I juni 2018 appellerede Daisaku Ikeda og Adolfo Pérez Esquivel til unge: "Til verdens ungdom: En appel om modstandskraft og håb" de erklærer:

Vi to har oplevet krigens og voldens storme i det tyvende århundrede. Disse erfaringer driver vores insisterende bestræbelser efter at udvide venskabsbåndene mellem folk på tværs af etniske og religiøse forskelle. Vi føler os nu tvunget til at række ud til de unge i det 21. århundrede og betro dem den opgave det er med mod og stolthed at holde Venskabets fakkel højt med enhed i mangfoldighed.”

Europas ungdom, nu er tiden inde til at respondere på vores mentors opfordring. Forenet som ét Europa med Sensei, lad os være lyset og holde "faklen af venskab, enhed i mangfoldighed" højt. Lad os sprede håb og kæmpe for at bringe fred og sikkerhed til hele Europa!

Det Europæiske Ungdomsudvalg, (European Youth Committee (EYC)) 23/03/2020