Sommerkursus 2024

SGI Danmarks sommerkursus afholdes i år i Østerbrohuset, Århusgade 103, 2100 København Ø fra fredag d. 9. til søndag den 11. august.

Vi håber at du vil komme til dette usædvanligt vigtige sommerkursus. Det bliver første sommerkursus siden Ikeda sensei døde i november 2023. Som en del af SGI-Europa er det nu tid til at sætte en klar fælles kurs frem mod 2030, hundredåret for Soka Gakkais stiftelse. På kurset skal vi blandt andet studere de første 50 år efter Nichiren Daishonins død – en situation vi nu kan spejle os i.

Samtidig fortsætter urolighederne i verden med uformindsket styrke. Der er forfærdelige krige, invasioner og folkemord i fuld gang i bl.a. Ukraine, Sudan, Armenien og i Gaza. På vores kursus vil vi minde hinanden om vores opløftende og sejlivede fælles beslutning for Kosen Rufu, dvs. verdensfred; En beslutning som udfolder sig gennem vores egen menneskelige revolution, oprigtige dialog og venskab; En beslutning som er den eneste langtidsholdbare løsning på disse lidelser og uroligheder.

Ikeda sensei skriver:
”I disse tider gennemgår verden og hvert eneste land lige nu en dyb transformation. Hvad har vi allermest brug for midt i al denne forandring? Det enkle svar er visdom. Visdom opfylder folks hjerter og har kraften til at skabe en hel ny tid. Visdom er nøglen til at forstå den tid vi lever i, og til at skabe "tiden".”

Tilmelding
Kurset koster DKK 1500 for voksne og DKK 1100 for børn i alderen 10-15 år.

Tilmeld dig her